Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Ευχαριστήριο 1ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Οι μαθητές, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του 1ου Νηpιαγωγείου Αριδαίας ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για όσα έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα στο σχολείο μας.

Είναι αξιέπαινη η διάθεση του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (κ. Βότση Ερμιόνη, Τζάρη Μάγδα και Ιορδανίδη Αναστάσιο, Σοφία Καλτσά, Χριστίνα Χρυσίδου, Σούλα Ουζούνη, Νόπη Ρωμανίδου) για την αγαστή συνεργασία, αμέριστη και διαρκή συνεισφορά στην επίλυση ζητημάτων και την κάλυψη των αναγκών που προέκυψαν όπως: εμπλουτισμός εκπαιδευτικού υλικού, αγορά χαλιών και κουρτινών, ηλεκτρικών συσκευών καθώς και τοποθέτηση/συναρμολόγηση των επίπλων που αποκτήθηκαν το τελευταίο διάστημα.


Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτοπής Α/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Αλμωπίας κ. Πολυξένη Νάνου και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας κ. Κετικίδη Ιωάννη για τον ελαιοχρωματισμό των τεσσάρων αιθουσών του σχολείου μας.


Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Πέλλας κ. Τζάκρη Θεοδώρα για την άμεση ανταπόκριση και παρέμβαση στην αποστολή των επίπλων στο Νηπιαγωγείο μας κατόπιν αιτήματός μας στην υπηρεσία Κτιριακών Υποδομών Σχολικών Κτιρίων.


Με τιμή

Η Διευθύντρια του 1ου 

Νηπιαγωγείου Αριδαίας

Κώτσου Ζωή










1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365