Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Μεγάλες "Τρύπες" στους Δρόμους της Αριδαίας - Η Περιπέτεια Συνεχίζεται!

Χρειάζεται άμεσα λύση

Η κακή κατάσταση των δρόμων είναι ένα μακροχρόνιο καθημερινό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη της Αριδαίας, ειδικά μετά την κατασκευή του αποχετευτικού.

Οι επικίνδυνες τρύπες που υπάρχουν αποτελούν τεράστιο πρόβλημα για τους πολίτες, καθώς μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα, μεγάλες φθορές σε οχήματα και τραυματισμούς σε πεζούς και οδηγούς. Ειδικά τις βροχερές μέρες η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη. 

Πολλοί κάτοικοι της Αριδαίας εκφράζουν συνεχώς τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση αυτή. Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες των πολιτών το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο και χειρότερο, αφού οι τρύπες στους δρόμους της πόλης αντί να λιγοστεύουν, γίνονται περισσότερες. 

Είναι καιρός να ληφθούν σοβαρά μέτρα για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Ελπίζουμε ότι οι αρμόδιες αρχές θα αντιληφθούν την σοβαρότητα της κατάστασης και θα αναλάβουν δράση για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. 

Οι κάτοικοι της περιοχής μας βλέπουν και κρίνουν πόσο μάλλον σε μια προεκλογική χρονική εποχή όπως αυτή που ακολουθεί…

3 σχόλια:

  1. Εγώ το λέω και το ξανά λέω ο προηγούμενος γι'αυτό έφυγε το ίδιο και ο τορινος δεν γίνεται 7 χρόνια να μην έχεις κάνει ούτε μια άσφαλτο μέσα στ πόλη που εδώ ζείτε υποτίθεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μαζί για πιο πολλές τρύπες. Μην κοροϊδεύεται με τσιμέντα! 1 εκατ ευρώ μόνο για Αριδαια. Παντε Ρωσία Ανταρκτική βρείτε λεφτά και δώστε υποψηφιότητα. Δεν έχετε λεφτά καθήστε σπιτι. Όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός θα χάσει,γιατί προσπαθεί να καλύψει την κυβέρνηση που δεν τον δίνει χρήματα,γιατί μας έχουν γραμμένους.Ας βγει να πει την αλήθεια,γιατί αν τον έδωσαν,σημαίνει ότι είναι ανίκανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365