Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Όσα φέρνει ο καρατζοβας: Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι γεια σας  από την ηλιόλουστη Πέλλα.

Παντού βροχές και πλημμύρες, ένας κακος χαμός αλλά, εδώ στα της Πέλλας, όλα είναι έτοιμα για το ΣΚ για το ανοιγμα της αυλαίας σε Pella league 1 και 2.

Όμιλοι των 14 και λογικά θα υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον. Βέβαια για του λόγου το αληθές, οι ομάδες στην Ένωση μας λιγοστεύουν και ας ελπίσουμε σε 3-4 χρόνια να μην έχουμε 10 λιγότερες.

Μιας και έχουμε έναρξη, θεωρώ ότι σήμερα θα ασχολειθω με τα υποθετικά φαβορί. 

Αλλά, επειδή η σούπερ κατηγορία είναι η P.L 1, αρχίζω με τα φαβορί του κάμπου (χωρίς να σημαίνει κάτι).

Α.Σ της συμπρωτεύουσας και έγιναν κάποιες αξιόλογες μεταγραφες, λίγα λόγια όμως και αρκετή σιωπή. Γιαννιτσά είσαι ρε φίλε, πρώην ιστορική Αναγέννηση, είναι δυνατόν να είσαι σε δεύτερη μοίρα;

Ο πρίγκηπας του κάμπου κυρίες και κύριοι. Απ' ότι ακούγεται θέλει!! Θα μπορέσει; Πάντως πολλοί πιστεύουν ότι ο Απόλλωνας το πάει για τα μπαράζ της Γ.

Προχωρώ και πάω στα ημιορεινά της Έδεσσας. Το grante φαβορί, πολλά bets ποντάρουν στον Άρη του Ailant. 

Οι κιτρινόμαυροι του Νησιού, ίδιος coach  και ίδιο έμψυχο δυναμικό σαν πέρσι, συν τον στραικερ- μηχανή των γκολ Jovvani, όλα δείχνουν ότι θέλει κάτι πιο εκλεκτό.

Και πάμε προς Καρατζοβα πλευρά, όπου νομίζω πως Likostome και Green Akritas, είναι και πρέπει να είναι φιλόδοξοι.

Ο περυσινος campione, έμαθε τα κατατόπια, παρέμεινε ο big επενδυτής εκ Deutschland και κρυφοκοιταζει την κατάκτηση της κορυφής.

Ο πράσινος στρατός, ένας σύλλογος με μεράκι και οργάνωση, πιστεύω ότι ψάχνει κάτι παραπάνω από τις προηγούμενες σεζόν. Μπορεί; Θα το δείξει το μέλλον!!

Αυτά για Α1, στο επόμενο η Α και παρακαλώ τους σχολιαστές, πάντα με το ιδιαίτερο και πιπεράτο επίπεδο.

Γεια σας από τον Βόρειο Άνεμο.........

4 σχόλια:

  1. Ωραία τα λες Δάσκαλε! Όμως για τους διαιτητές του Νομού θα κάνεις κανένα άρθρο ή δεν θέλεις να στεναχωρήσεις τον φίλο σου από την Έδεσσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδη νικησε μια φορα η κ.βρυση....την βγαλατε πρωταθλητρια και μεγαλο φαβορι...ελεος!!(και αυτο που λεω δεν αφορα τον βοριο ανεμο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργο τελικα ποιος ειναι ο βοριος ανεμος;;......ονοματεπωνυνο παρακαλω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365