Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΤΑΖ από την επίσκεψη Τζιτζικώστα στην Αριδαία, με πολλές συναντήσεις

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Περιοδεία στην Πέλλα πραγματοποιεί σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ένας από τους σταθμούς της περιοδεία του ήταν η Αριδαία, όπου επισκέφτηκε μαζί με συνεργάτες και υποψήφιους του, την λαϊκή αγορά και τα καταστήματα της πόλης.

Ο κύριος Τζιτζικώστας συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα με πολίτες και επαγγελματίες της πόλης, ενώ κατά την διάρκεια της περιοδείας του συναντήθηκε με κάποιες από τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Αλμωπίας, οι οποίες βρίσκονταν στην δική τους περιοδεία στην Αριδαία με αφορμή τις εκλογές.

Αξίζει να αναφέρουμε πως την ίδια ώρα επισκέφθηκε την Αριδαία ο επίσης υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου, μαζί με συνεργάτες και υποψήφιους του, με τους δύο υποψηφίους να συναντιούνται και να έχουν συνομιλία σε πάρα πολύ καλό κλίμα.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:















































































































1 σχόλιο:

  1. Ξυπνήστε και μη ψηφίζετε ούτε κοματικά ούτε ατομικά.Κοιτάξτε το συλλογικό συμφέρον και τα έργα.Αυτοί δεν αξίζουν δεκάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365