Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Άνοιξε ο δρόμος Έδεσσα - Άψαλος, κανονικά η διέλευση των οχημάτων

Ο δρόμος "καθαρίστηκε"

Άνοιξε, μετά από περίπου τρεισήμισι ώρες, ο δρόμος Έδεσσα - Άψαλος, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα έκλεισε το πρωί της Τετάρτης από την Αστυνομία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, στο συγκεκριμένο δρόμο είχαν πέσει λάδια με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να ήταν ολισθηρό και να είχαν γίνει αρκετές εκτροπές οχημάτων.


Ο δρόμος "καθαρίστηκε" και πλέον έχει ανοίξει και η διέλευση των οχημάτων γίνεται κανονικά εδώ και λίγη ώρα.

1 σχόλιο:

  1. ΄Εγιναν αρκετές εκτροπές...Υπάρχουν δορυφόροι.Πιάσανε τους ασυνείδητους;(ιδιοκτήτη αυτοκινήτου,ΚΤΕΟ,ΚΛΠ).Νεοελληνικό κράτος το μεγαλείο σου.Μπάτε σκύλοι αλέστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365