Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Πέλλα: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο - Χτύπησε με φορτηγό που ανήκε στην εταιρεία του

Χτύπησε με φορτηγό που ανήκε στην εταιρεία του

Στο πένθος βυθίστηκαν τα Γιαννιτσά και η ευρύτερη περιοχή της Πέλλας από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Νεκρός είναι ο 51χρονος επιχειρηματίας Παύλος Παυλίδης, ιδιοκτήτης εταιρείας Τσιμέντα Πέλλας.


Το δυστύχημα συνέβη στο 35ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης. Υπό άγνωστες συνθήκες, το ΙΧ που οδηγούσε ο επιχειρηματίας συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε 41χρονος Ελληνας.


Τραγική ειρωνεία, το φορτηγό ανήκε στην εταιρεία του 51χρονου.


Η είδηση προκάλεσε σοκ στην περιοχή της Πέλλας, ενώ στα κοινωνικά δίκτυα εργαζόμενοι αποχαιρετούν τον άτυχο οδηγό.



Πηγή: thes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365